SNEAK PEEK

SICOGON ISLAND

Sicogon Island opfylder Ayala Lands løfte om at skabe bæredygtig udvikling, der nærer og opretholder de omkringliggende samfund. Besøg mangroveskove, laguner og hemmelige bugter. Bo i og sæt pris på lavt bebyggede luksusboliger med lav indvirkning ud mod havet, bygget i harmoni med øens naturlige terræn. Lad dig blive tiltrukket af denne afsondrede tilflugtssted og nyd et bredt udvalg af naturbaserede aktiviteter.

Sicogon er det nye knudepunkt for øko-orienteret turisme i det vestlige Visayas, en port til unikke, uforglemmelige oplevelse.Ø-hop

Her er et stort udbud af store og små øer med blot et par timers afstand fra hinanden – og det er nemt at komme rundt med båd.

Concepcion Islands: 20 min.
Gigantes Island: 30 min.
Bantayan Island: 1 time
Guimaras Island: 1.5 time
Malapascual: 1.5 time
Boracay: 2 timer

Brugsret

Udover det forventede afkast og udbytte, har du som investor brugsret til en enhed i op til 3 uger. Det eneste du skal gøre, er at skrive til os, så kommer du, dit barn, eller en anden du har en relation til forrest i køen til at bruge enheden.


Om Øen

Sicogon Island er en skjult perle, der skinner ud for kysten af det nordlige Iloilo. Velsignet med uberørte sandstrande og klart, turkisblåt vand, er Sicogon en tropisk naturdestination på grænsen til at blive opdaget og nydt – af både erfarne rejsende, fritidselskere og eventyrlystne med “sea to summit” aktiviteter.

skriv dig op

Tilmeld dig vores interesseliste, hvis du vil være blandt en af de første der får besked om vores projekter og andre spændende tiltag.

Interesselisten

NORDIC SEA GROUP ApS
CVR: 43224662
+45 23 98 09 97
[email protected]